Synerga proizvodnja MAkedonija 3
Synerga proizvodnja Makedonija
Synerga proizvodnja Makedonija 2

O nama

Kompanija Synerga d.o.o. osnovan je 2010. godine u Novom Sadu sa ciljem prepoznavanja na tržištu kao visokokvalitetnog proizvođača radnih i zaštitnih odela, koji se može pohvaliti visokim standardima za kvalitet i prepoznatljivim stilom.

Kroz kontinuirani razvoj i višedecenijsko iskustvo našeg osnivača kompanije u domenu proizvodnje radne i zaštitne odeće i trgovine ličnom zaštitnom opremom, stvorene su vlastite kolekcije radnih odela namenjenih različitim poslovima u industriji, malim i srednjim preduzećima, sferi ugostiteljstva, zanatstva, zdravstva, poslovima logistike i servisima.

Uz radna odela za standardne rizire, komapnija Synerga d.o.o. se bavi proizvodnjom i specifičnih radnih odela prema zahtevima klijenata, i to po važećim evropskim standardima, koji su usklađeni sa srpskim stnadardima i normama. U tom asorimanu nudimo visokokvalitetna zaštitna odela različitih namena.

Sa sopstvenim proizvodnim pogonima koji su locirani u Makedoniji – Struga i Hrvatska – Sirač, gde zapošljavamo preko 140 radnika, u stanju smo ispratiti i najkompleksnije zahteve u domenu kvalitete, izrade i rokova. Želeli bi smo istaći i da smo specijalizovani u projekt poslovima, gde prema zahtevima, a poštojući postojeći imidž potencijalnog klijenta, spajamo isti sa najfunkcionalnijom konstrukcijom radnih odela, i na taj način nudimo potpuno nova i originalna rešenja za klijenta, koja se razvijaju u našem specijalizovanom pogonu za konstrukciju i dizajn.

Proizvodni pogon u Makedoniji
Synerga Makedonija
Proizvodni pogon u Hrvatskoj
Synerga pogon Hrvatska

Uz redovnu proizvodnju za tržišta zemalja u okruženju,  uspešno radimo za partnera širom Evrope, sa proizvodnjom od preko 300.000 jedinica.

Da bi upotpunili svoju ponudu programa zaštitne i radne odeće, kroz veleprodaju nudimo svih pet osnovnih grupa zaštitne opreme: oprema za zaštitu glave, oprema za zaštitu ruku – zaštitne rukavice, oprema za zaštitu nogu – zaštitnu obuću, opremu protiv pada i opremu za zaštitu tela (odela za hladnoću, jednokratna odela, odela visoke vidljivosti).

Navedenu ponudu  realizujemo kao ovlašteni distributeri kompanije Portwest, GIasco, Diadora Utility, Uvex Safety, Sacobel, Portkal, No Risk, Lavoro, Z-Style, Lebon Safety group.

U želji da profesionalnim pristupom i kvalitetnom ponudom opravdamo Vaše poverenje, stojimo Vam na raspolaganju za dalju saradnju.

S’ poštovanjem,

Synerga Tim

Synerga-2019
Synerga - 2019 GOLD
SYNERGA DOO
Synerga 2020